Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Sunday, 12 February 2017

Jus Kekal Dara (JKD)

DAH TRY MACAM-MACAM JENIS PRODUK 
UMUMNYA KEKAL AWET MUDA 
TAPI TETAP TAK BERJAYA??
ADA PROBLEM NAK KEKAL AWET MUDA?
JOM KEMBALIKAN KENANGAN INDAH SEWAKTU 
AWAL-AWAL KENAL DULU!!.


Jus Kekal Dara ialah merupakan satu minuman tenaga khususnya untuk wanita
yang didatangi dengan pack baru yang mana mendandungi ekstrak 25 jenis herba
terpilih yang amat berkhasiat untuk membantu merawat dan memelihara bahagian
intim wanita persis dara,membantu mencerahkan & memutihkan kulit,menegangkan
payudara lantaran dapat membantu melambatkan proses penuaan(awet muda).
Rahsia turun-temurun kini dalam satu botol.. kepuasan 100%.Jamu Kekal Dara
mengandungi seribu satu khasiat.Yang bergelar wanita khususnya wajib amalkan
jamu kekal dara nie.Kesannya bukan indah khabar dari rupa.Jamu Kekal Dara 
satu jamu yg membantu ramai wanita selesa setiap hari slps pengambilan
jamu kekal dara nie.Mood pun baik setiap hari u oulls.
Jom bangkitkan keyakinan sisss!!.




FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JUS KEKAL DARA :

Menguatkan kesihatan fizikal dan mental.
Membuang angin dalam badan.
Merawat masalah lelehan yang banyak pada faraj.
Merawat masalah keputihan.
Melangsingkan badan.
Menegangkan payudara dan punggung.
Mencegah pra-kanser.
Meningkatkan daya tahan tubuh.
Melawan kuman.
Menyerikan wajah.
Merawat masalah resdung.
Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah.
Menstabilkan tekanan darah.
Mengurangkan sakit sendi.
Merawat masalah senggugut.
Mengawal gula dalam darah.
Melancarkan pencernaan.
Menurunkan berat badan.
Membantu mengecutkan rahim lepas bersalin.
Mencengkam walaupun tanpa kemutan.
Merawat masalah vagina berbau.
Mengetatkan,menyempitkan dan padatkan faraj.



KANDUNGAN JUS KEKAL DARA

Kacip Fatimah.
Ginseng.
Mengkudu.
Pegaga.
Mata Pelanduk.
Herba Lipan Bara.
Medan Wangi.
Serapat.
Puararia Mirifica.
Mengkunyit.
Cahaya Tulang Tiga.
Teja Wangi.
Mempelas Hari.
Mempelas Gajah.
Kembal Dara.
Gajah Beranak.
Sekecut.
Susu Perawan.
Jarum Mas.
Mas Cotek.
Manjakani.
Inai.
Susuk Ayam.
Bunga Batu.
Madu.



CARA PENGGUNAAN JUS KEKAL DARA


Goncang sebelum minum.
1 sudu pagi sebelum sarapan & 1 sudu malam 
sebelum makan setiap pagi.

*WANITA MENGANDUNG TIDAK BOLEH AMBIL*
*WANITA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK TIDAK BOLEH AMBIL*



TIPS AMALKAN GAYA HIDUP SIHAT


Minum Air Secukupnya
Minum banyak air suam atau air mineral untuk membantu membuang 
toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu 
membakar kalori dalam badan

Diet yang Sihat
Makan yang cukup tetapi bukan berlebihan. Cara terbaik, makan
ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang.

Jangan Merokok
Jangan merokok kerana ia menjejaskan kulit dan kesihatan.

Bersenam
Bersenam baik untuk kesihatan dan rohani. Lakukan walaupun 
hanya 10 minit sehari.

Tangani Stress
Elakkan tekanan. Tekanan mempercapatkan proses penuaan. 
Nikmatilah muzik dikamar bagi meredakan ketegangan.

Tidur Berkualiti
Pastikan tidur anda benar benar berkualiti.

Terapi Aromaterapi
Luangkan masa untuk memanjakan diri walaupun dirumah. Cari pelbagai
jenis bunga yang wangi untuk ramuan mandian.

Penjagaan Kulit
Benarkan kulit anda berehat dari memakai sebarang solekan
(terutama malam). Kulit juga perlu bernafas. 


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jus Kekal Dara produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.



PANTANG LARANG JUS KEKAL DARA


Untuk hasil yang baik
Minum air putih secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA JUS KEKAL DARA :






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

JUS KEKAL DARA (JKD)

HARGA SEBENAR :
RM70(S), RM75(S/S)

HARGA KAMI :
1 BOTOL : RM50(S), RM55(S/S)
3 BOTOL : RM140(S), RM145(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM40
10 X RM35.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Syma Advance Beauty Skincare

Jom Jadi Cantik Dengan
Syma Beauty Skincare!



Ini merupakan Produk terbaru Syma Beauty Skincare
Set ini bukanlah menggantikan Set Syma Beauty Skincare yang dah terkenal dan terbukti berkesan. Dua-dua pun boleh didapati.

So, peminat SBS masih boleh menggunakan set yang lama kalau rasa sudah selesa dengannya.
Kalau nak bertukar kepada yang baru pun, okay jugak.
Tak de masalah. Lagi bagus..



Set Syma Advance Beauty Skincare mengandungi :

1) Cleansing Gel (Pencuci muka)

2) Miracle Toner (Toner, guna lepas mencuci muka)

3) BB Cream (Krim siang)

4) Advance Cream (Krim malam)



Kelainan dan Kelebihan Syma Advance Beauty Skincare
berbanding Syma Beauty Skincare


Cleansing Gel
Dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul.
Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan,
lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan.
Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak,
mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.
Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.

Cara pakai Cleansing Gel
Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh,
bilas bersih dan lap kering.


Diikuti dengan Syma Advance Miracle Toner 

Sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. 
Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana 
kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah. 
Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, 
mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak 
berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
Sesuai untuk semua jenis kulit. 



Cara Pakai Miracle Toner 

Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
Tekap pada wajah dengan lembut. 
Biarkan kering. 
Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream 
atau Advance Beauty Cream. 

 


Baby Skin BB Cream
Sebagai krim siang. 
Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, 
Serbuk Mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan 
nutrien yang mencukupi pada kulit. 
Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk 
melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, 
mengimbangi kelembapan, mencerah, 
menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu 
menutupi cela pada wajah seperti parut, 
jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
Ia juga bertindak sebagai bedak asas. 


Cara pakai Silky Smooth BB Cream 

Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna. 

 

Advance Beauty Cream / Night Cream 

Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, 
parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya. 



Cara Pakai Advance Beauty Cream 

Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 
Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur. 

 

Kelebihan Syma Advance Beauty Skincare 

Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan jeragat 
Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata 
Mencerahkan kulit wajah 
Menghilangkan blackhead dan whitehead 
Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat 
Mengurangkan pigmentasi 
Mengawal masalah jeragat 
Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah 
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks 
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah 
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih 


Perkara paling penting kan dalam Setiap Set Penjagaan muka adalah 
Krim Siang / Foundation / BB Krim 
Sebab product ni yang akan digunakan pada siang hari untuk berjumpa ngan orang ramai. 
Malah Product nih juga la yang akan hindarkan wajah dari SunBurn gara-gara Sinaran Matahari.


Banyak sangat kelebihan Baby Skin BB Cream ni berbanding set terdahulu. 
Macam biasa, fungsi Syma Advance Baby Skin BB Cream 
berfungsi sebagai alas yang menutup cela di muka termasuk parut jerawat dan jeragat. 
Insya Allah, dengan Baby Skin BB Cream ni, memang yakin je nak keluar lambai-lambai 
tangan walaupun tak tepek bedak. 


Tekstur lebih lembut untuk memudahkan sapuan dan rataan pada kulit wajah 
Lebih senang meresap ke dalam kulit untuk efek lebih glowing 
Mengandungi SPF60 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB matahari 
Mengandungi serbuk mutiara untuk kulit lebih bersinar dan lembut secara semulajadi 
Mengandungi Glutathione sebagai anti-oksidan dan detoks kulit 
Membekalkan nutrien dan vitamin E pada kulit 
Melembapkan dan mengimbangi penghasilan minyak yang berlebihan 



TESTIMONI SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE 4IN1 :
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
 
 

 
 
 
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE

HARGA SEBENAR :
RM130(S), RM135(S/S)

HARGA KAMI :
1 SET : RM60(S), RM65(S/S)
3 SET : RM170(S), RM175(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM47
10 X RM42.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Moleek Skincare 4 in 1

MOLEEK SKINCARE 4 IN 1 : Muka BERSIH, HALUS dan MULUS tanpa jerawat, jeragat dan parut..!!


TANPA MERCURY & TANPA PENGELUPASAN DIJAMIN.


KELEBIHAN MOLEK SKINCARE :


Boleh menghilangkan masalah...

Jeragat

Jerawat

Parut Jerawat

Kulit wajah berminyak

Tona kulit tak sekata

Kulit kusam

Kulit wajah kasar (pori2 besar)

Kulit kering



MOLEEK SKINCARE LULUS KKM !



KANDUNGAN & KEBAIKKAN MOLEEK SKINCARE 4IN1 :-




MOLEEK CLEANSER


1)Glycerin - memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.

2)Titanium Dioxide - melindungi kulit drpd sinaran matahari dan pancaran radiasi ungu dan membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.

3)Disodium EDTA - membantu memulihkan kerosakan pd sel kulit.

4)Propylene Glycol-memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.

5)Triethanolamine-sebagai ajen pelindung dan melaraskan nilai pH dan ejenpenstabil untuk produk

6)Fragrance - menambahkan aroma yg menyegarkan kulit anda.



MOLEEK TONER


1)Witch Hazel Extract - merawat sunburn, menghalang pengelupasan, menegangkan kulit muka dan membaik kerosakan kulit.

2)Propylene Glycol-memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.

3)Aloe Vera Extract - Kulit tampil lebih halus dan anjal, pudarkan kesan parut dan kekalkan kelembapan kpd kulit.



MOLEEK DAY CREAM


1)Caviar Extract - memberi khasiat kepada kulit dan anti penuaan.

2)Arbutin - mencerahkan dan memutihkan kulit lebih cepat, memudarkan dan kurangkan bintik gelap dan mencegah penggelapan kulit yg disebabkan cahaya matahari.

3)Gluthatione - menjadikan kulit putih dan cerah, awet muda.

4) VItamin C - menegankan dan gebukan kulit secara semulajadi.

5) Collagen - melindungi kulit.




MOLEEK NIGHT CREAM


1)Glycerin - memberikan kelembapan kepada kulit dan jadikan kulit lebih lembut.

2)Ascorbic acid - melindungi kulit dari radiasi dan memberikan kecerahan kpd kulit.

3)Allantoin- menyihatkan kulit, merangsang pertumbuhan sel2 baru, dan melembapkan kulit walaupun kulit dlm keadaan paling kering.

4)Kojic Acid - memberi kecerahan kepada kulit.

5)Vitamn A - membantu mengendalikan produksi minyak kulit wajah (sebum), mengandungi antioksidan yg dpt melawan radikal bebas (sinaran uv), menguatkan jaringan kulit dan mencegah jerawat.

6) Vitamin B3- memerangi radang dan penuaan kulit, melembutkan kulit dan jadikan kulit lebih halus.



TESTIMONI PENGGUNA MOLEK SKINCARE :


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...
MOLEEK SKINCARE 4 IN 1

HARGA SEBENAR :
RM121(S), RM126(S/S)

HARGA KAMI :
1 SET : RM100(S), RM105(S/S)
3 SET : RM290(S), RM295(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM80
10 X RM76
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Monday, 26 December 2016

Krim Jeragat Moleek Skincare

INGINKAN KULIT GELICIN KULIT EPAL??KULIT BERSIH IBARAT PUTH TELUR?? 
JOM SAYA KONGSIKAN RAHSIA KULIT PUTIH, CERAH DAN BERSERI YANG 
MANA SUDAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA!!! 


KRIM JERAGAT MOLEEK diformulasi khas dengan bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang. Sememangnya dirumus khas sesuai untuk masalah jeragat KULIT ASIA!


Moleek Skincare Krim Jeragat ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang 
berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari 
wajah!!!. Krim MOLEEK SKINCARE sesuai diguna pakai oleh mereka yg mempunyai 
kulit yang bermasalah seperti tonal tidak sekata,masalah jeragat, jerawat, bintik hitam 
kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata. 
Ingredient yang ada dalam produk nie kesemuanya material gred A.. original asli 
berstatus HALAL dari tumbuhan macam vitamin E utk menghilangkan masalah 
kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang 
dalam tempoh masa 72 jam!! Dalam daripada itu, 


Moleek Skincare Krim Jeragat juga bukan sekadar memudarkan jeragat, malah 
ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah dan menghilangkan segala 
bintik-bintik hitam. Dipendekkan kata kulit bersih ibarat putih telur uolls..!! 
Jom kejutkan suami anda!!! 



KANDUNGAN MOLEEK SKINCARE 
KRIM JERAGAT 


Macadamia. 
Gliserin. 
Tocopherol. 
Arbutin. 
Propylene Glycol. 
Kojic Acid. 
Niacinamide. 
Morus Alba Bark Extract. 



FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT 
MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT 


✳Membantu menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 
✳Membantu menghilangkan Jerawat,bintik hitam & kesan sinaran matahari 
✳Membantu memudarkan kesan parut,menjadikan kulit licin. 
✳Eyebag bengkak dan hitam kian mengecil dan cerah sekata. 
✳Sapu krim saja JERAGAT lesap! 
✳Membantu menyekatakan tona warna kulit. 
✳100% sumber dari bahan organik. 
✳Produk diluluskan KKM (NOT150700326K). 
✳Anda tidak perlu mekap tebal lagi untuk tutup tompok Jeragat!. 
✳Membantu menghilangkan jeragat extreme dengan pantas. 
✳Membantu mencegah dari jeragat muncul semula. 
✳Membantu memberi kelembapan & khasiat pada kulit. 
✳Membantu mencerahkan kulit & anti penuaan. 
✳Membantu merawat kulit muka yang rosak akibat bahan kimia yang tinggi. 
✳Sesuai untuk semua jenis kulit. 
✳Produk dijamin selamat tanpa pengelupasan. 



CARA PENGGUNAAN MOLEEK 
SKINCARE KRIM JERAGAT 


Pertama sekali bersihkan wajah sebelum masuk tidur. 
Kemudian sapukan krim Jeragat Moleek secara menipis dan sekata pada seluruh wajah dan leher. 
Amalkan setiap malam sebelum tidur. 
Kesan perkembangan kulit boleh lihat setiap pagi!!



TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT WAJAH. 

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda. 
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah. 
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher. 
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam. 
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air. 
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air. 
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat. 
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM) 


Moleek Skincare Krim Jeragat produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL dan disahkan KKM (NOT150700326K)!!. 



PANTANG LARANG MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT 

Untuk hasil yang baik 
Amalkan gaya hidup sihat 
Kurangkan makanan tidak berkhasiat 
Lemak tinggi 
Berminyak 
Kami doakan anda hasil yang terbaik=) 



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT 


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE

HARGA SEBENAR :
RM100(S), RM110(S/S)

HARGA KAMI :
1 PC : 8G : RM70(S), RM75(S/S)
2 PCS : 8G X 2 : RM135(S), RM140(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM57
10 X RM51.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Sunday, 25 December 2016

K'Doll Beauty Skin

Masalah kulit kusam??? 
Kulit sensitif, berjerawat & berminyak?? 
Kulit berbelang kerana sunburnt?? 

Anda nak kulit licin, putih berseri, bebas cela?

Dapatkan kulit cantik berseri.. tak perlu jeles tengok kulit orang lain lagi. 
Cubalah K'DOLL BEAUTY SKIN sekarang!

Keberkesanannya memang terbukti. 
Formulasi dari bahan semulajadi dijamin selamat untuk kulit. 
Tiada bahan kimia merbahaya
100% bahan semulajadi
Mendapat kelulusan KKM!


KANDUNGAN BAHAN & FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET 

K'DOLL BEAUTY SKIN: 

1. K'DOLL CLEANSER: 50G (NOT151204443K)


Kandungan : 

Aqua, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Lemon Extract, Rose Hip Oil, Licorice Extract, Disodium EDRA, Fragrance. 

Fungsi :

- Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori
- Mengimbangi minyak berlebihan 
- Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata 
- Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


2. K'DOLL TONER: 60 ML (NOT151204445K) 



Kandungan : 

Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance.

Fungsi : 

- Membantu mengecilkan liang pori
- Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
- Menganjalkan kulit wajah
- Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


3. K'DOLL DAY CREAM: 5G (NOT151204439K)


Kandungan :

Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil.

Fungsi : 

- Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah
- Melindungi wajah daripada sinar UV
- Menganjalkan kulit
- Mengimbangi minyak berlebihan
- Meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


4. K'DOLL NIGHT CREAM: 5G (NOT151205516K)



Kandungan :

Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance.


Fungsi : 

- Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam
- Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
- Mencerah dan menaikkan seri wajah 


CARA PENGGUNAAN K'DOLL BEAUTY SKIN:


1. Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih . 

2. Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan 

3. Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak. 

4. Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah 


Take note..!!
Sila rehatkan muka selama seminggu sebelum mula menggunakan K'Doll Beauty Skincare Set untuk mengelakkan berlakunya percampuran kandungan dengan produk sebelumnya, yang kemungkinan boleh mengakibatkan reaksi yang tidak diingini.

Q : Dah pakai, tapi muka rasa terlalu kering / terlalu berminyak
A : Mungkin dah terlebih sabun, use moderate amount and make sure no tight feeling after washing your face.

Q : Dah guna 7 hari, takde perubahan pon.
A : Depends on your skin. Ada yg 7 hari dah nampak, ada yang sebulan baru nampak kesan. Some even longer. With PROPER usage, insyaAllah akan nampak kesan.

Q : Dah pakai, then breakout.
A : Make sure dah ikut the general guidelines. Rest the skin first. It 's called PURGING. Try to adjust the amount of product used. Typically, the skin will tolerate increasing a skin care product used every other night to nightly use after 2-3 weeks. Increasing concentrations can be a bit trickier, depending on the individual.

TESTIMONI PENGGUNA K'DOLL BEAUTY SKIN:



 


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL
(OLD PACKAGING)

100% ORIGINAL
(NEW PACKAGING..!!)

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

K'DOLL BEAUTY SKIN

HARGA SEBENAR :
RM70(S), RM80(S/S)(TIDAK TERMASUK POSTAGE)

HARGA KAMI :
1 SET : RM70(S), RM75(S/S)
3 SET : RM200(S), RM205(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM61
10 X RM55.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.