Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Saturday, 26 November 2016

Susu Kambing Kurma Madu Platinum SKKM Platinum

Gastrik? 
Sedang hamil? 
Tak bertenaga? 
Nak gebu? 
Nak pulih kesihatan badan? 
Gigi & tulang bermasalah? 
Nak awet muda juga?? 


Jom tukar minuman anda. Ambil SKKM semua masalah selesai 
Susu kambing paling SEDAP, 
of course berkhasiat ditambah RESULT yang MELATOPPPSSS seawal 4HARI.


Susu kambing kurma madu (SKKM) ni lately memang terlajak laris. Ramai cari coz SKKM ni bagus untuk sihat dalam, cantik luaran tau. Anda tak perlu risau sbb susu kambing takde bahan kimia. Secara semulajadinya dapat memutihkan seluruh badan dan utk sakit gastrik amatlah baik utk minum susu kambing. Pastikan anda ambik susu kambing asli lengkap dengan makanan sunnah lain iaitu
Kurma & Madu.

SKKM Platinum tidak hamiss okay! susu kambing dan kurma ..Didatangkan dengan 3 perisa iaitu Perisa vanilla @ Coklat @ Strawberry


MATLAMAT KAMI SUPAYA ANDA TAK ADA LAGI MASALAH :

Kulit Kusam
Kulit Kering
Kulit Gelap
Kulit Berjerawat
Kulit Berminyak
Kulit Berjeragat


FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT :

Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata

Kulit semakin halus mulus seperti bayi

Membantu memulihkan sakit kulit

Menghindar & merawat daripada sakit gastrik

Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi

Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan

Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi


KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :

Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung 
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan 
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus 
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak 
Kesan pantas seawal 4 HARI 



KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM)

Mencerahkan kulit satu badan. 
Kulit menjadi halus 
Membantu merawat penyakit kulit 
Merawat penyakit gastrik 
Membantu mencegah penyakit Alzheimer 
Mencegah penyakit barah 
Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 
Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak) 
Kaya dengan protein 
Memulihkan tenaga 
Baik untuk kesihatan 
Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) 
Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun 
20 sachet / kotak 



SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM / COKLAT/ STRAWBERRY - Sihat & Cantik Berjemaah SKKM Platinum / Coklat / Strawberry tidak hamiss okay! Kalau SKKM Platinum, Perisa Vanilla SEDAP ! 




CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) : 

Ambil 1 Sachet SKKM 
Bancuh dengan 150ml air kosong 
Boleh diminum sebelum breakfast @ sebelum tidur 



TESTIMONI PENGGUNA SKKM PLATINUM :





100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

HARGA SEBENAR :
RM50(S), RM55(S/S)

HARGA KAMI :
1 KOTAK : 20SACHET : RM30(S), RM35(S/S)
2 KOTAK : 20SACHET X 2 : RM50(S), RM55(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM19
10 X RM14
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)


100% ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

HARGA SEBENAR :
RM50(S), RM55(S/S)

HARGA KAMI :
1 BOTOL : 60BIJI : RM30(S), RM35(S/S)
3 BOTOL : 60BIJI X 3 : RM80(S), RM85(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM19
10 X RM14.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Saturday, 12 November 2016

Honey Bee Venom Multi Solution Cream

NAK MEKAP TAHAN LAMA?
NAK MEKAP GLOWING?
NAK KURANGKAN MINYAK PADA WAJAH?
NAK ATASI MASALAH KULIT KERING?
YANG BEST NAK HILANGKAN PARUT & JERAWAT JUGAK??

Haa.. semua ni boleh settle dengan hanya 

HONEY BEE VENOM ~ MULTI SOLUTION CREAM


Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas 
mengandungi propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit. 
Mengandungi ekstrak madu, ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang
meremajakan kulit, krim ini melembabkan kulit yang kusam dan 
kurang bermaya, serta merawat masalah jerawat dan kekeringan kulit. 




KELEBIHAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM: 


Ia menjadikan kulit licin, berdaya tahan dan berseri serta 
kulit menjadi lembap. 
Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan 
kelembapan pada kulit, untuk kulit terus lembut dan tegang,
preskripsi untuk melegakan kulit jerawat. 





KANDUNGAN BAHAN-BAHAN HONEY BEE VENOM 

MULTI SOLUTION CREAM


✔ 5% Bee Venom And Propolis - Untuk Kulit Yang Lembut. 
✔ Honey Dan Royal Jelly - Memberikan Nutrisi Utk Kulit. 
✔ Vitamin C – Untuk Kulit. 
✔ Collagen – Untuk Anjalkan Kulit. 
✔ Hyaluronic Acid - Melembapkan Kulit. 
✔ Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben, minyak mineral atau benzophenone - 4. 



CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN HONEY BEE VENOM 

MULTI SOLUTION CREAM


Digunakan sebagai moisturizer 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.


5% Bee Venom kandungan yang sangat tinggi. Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran. Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Merupakan ubat untuk anti radang (anti inflammation). Just try this.

So, it's good for sensitive skin. Insyallah, your skin much better by using this treatment cream.



TESTIMONI PENGGUNA HONEY BEE VENOM 
MULTI SOLUTION CREAM
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.


Mempunyai KKM NOT 140800675K











Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL


NAK CUBA?

JOM ORDER SEKARANG...

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM


HARGA SEBENAR :
RM80(S), RM85(S/S)

HARGA KAMI :
1 BOTOL : 55ML : RM75(S), RM80(S/S) 
2 BOTOL : RM145(S), RM150(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM59
10 X RM54.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee


Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

.

Friday, 11 November 2016

Auramen Skincare 4 in 1 Auramen Turbo

AURAMEN SKINCARE 4 IN 1


Lelaki maskulin masa kini pentingkan penampilan khusus nya penjagaan wajah!
Tampilkan kulit terpelihara bersih, bebas minyak dan jerawat!
Dengan Auramen Skincare dan Auramen Turbo Collagen,
pastinya pilihan terbaik untuk lelaki Malaysia.



FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AURAMEN SKINCARE


Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
Kesan seawal 7 hari!
Sesuai untuk semua jenis kulit
Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
Menjadikan kulit kembali normal
Mencerahkan kulit
Mengecilkan liang-liang pori



AURAMEN SKINCARE MENGANDUNGI 4 ITEM IAITU:


1. Auramen Face Soap
Fungsi 2in1, iaitu Pencuci dan skrub yang membantu membersihkan wajah secara mendalam.


2. Day Cream
Sapu secara nipis ke seluruh wajah. Membantu menyegar, melembap serta mencerahkan kulit. Mengandungi SPF35 sebagai pelindung UV.


3. Night Cream
Sapu secara nipis ke seluruh wajah sebelum tidur. Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan bintik hitam selain memperbaiki tekstur kulit.


4. Acnoskin Cream
Mengecutkan jerawat dalam hanya 24jam. Sapu pada bahagian berjerawat atau bintik hitam sahaja. Kesan seawal 1-2 minggu permulaan adalah proses menyingkirkan sel kulit mati dan menghasilkan sel kulit baru


INFO UNTUK LELAKI

Kulit lelaki lebih tebal dari wanita oleh itu inovasi terkini Auramen Skincare memberikan anda kulit yang lenih bersih sihat dan tampak lebih tampan.



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) AURAMEN SKINCARE 4 IN 1

Apakah pantang larang Auramen Skincare?
Jawapan: Tiada, semua jenis kulit boleh menggunakan nya, gunakan tanpa was-was



TESTIMONI PENGGUNA AURAMEN SKINCARE

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

AURAMEN ADVANCED SKINCARE

HARGA SEBENAR :
RM80(S), RM85(S/S)

HARGA KAMI :
1 SET : RM75(S), RM80(S/S) 
3 SET : RM215(S), RM220(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM63
10 X RM58.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.




AURAMEN TURBO COLLAGEN : HIGHLY RECOMENDED FOR MEN..!!


AURAMEN SUPER ADVANCED TURBO COLLAGEN merupakan minuman kolagen pertama khusus untuk kaum LELAKI yang diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea.

Ia menggabungkan bahan seperti kolagen, whey protein, tribulus, campuran beri, saw palmetto, vitamin, stem sel dan sebagainya untuk memantapkan kesihatan dalaman dan menambahkan keyakinan dalam penampilan seorang lelaki sejati.



FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AURAMEN TURBO COLLAGEN

Membantu mencerah dan membersihkan kulit
Membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering
Membekalkan tenaga serta stamina dengan kesan yang luarbiasa
Membantu memejalkan otot secara semula jadi
Membantu masalah sakit sendi juga lenguh badan
Membantu melancarkan peredaran darah
Membantu masalah prostat & saluran air kencing



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AURAMEN TURBO COLLAGEN

10x stemcell buah-buahan terpilih!- kolagen peptida, whey protein,
butea superba, tribulus, guarana, saw palmetto extract, mucuna pruriens,
magui berry, blackcurrant, green tea, hoodia, egg albumin, sea cucumber,
co enzyme Q10, grape seed, citrus vitamin A,B,C,D,E, & B5, protein & mineral



CARA PENGAMBILAN AURAMEN TURBO COLLAGEN


Bancuh dengan air kosong dan minum awal sebelum sarapan setiap pagi



JIKA ANDA MENGALAMI MASALAH INI..APA KATA ANDA CUBA AURA MEN!!


~ Lelaki yang mempunyai masalah jerawat
~ Lelaki yang ingin menjaga penampilan wajah
~ Lelaki yang ingin kulit lebih cerah
~ Lelaki yang ingin menambah kecergasan
~ Lelaki yang setiap kali bangun tidur selalu terasa sakit sendi
~ Lelaki yang selalu sahaja cepat letih
~ Lelaki yang inginkan bentuk badan yang tegap

PASTI AURA MEN!!! AURAMEN NYATA BERBEZA! 



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) AURAMEN TURBO COLLAGEN

Boleh tak Auramen Turbo dibancuh dengan air panas?
Jawapan: Tidak digalakkan kerana boleh merosakkan bahan active di dalamnya



TESTIMONI AURAMEN TURBO COLLAGEN

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

AURAMEN SUPER ADVANCED TURBO COLLAGEN

HARGA SEBENAR :
RM160(S), RM170(S/S)

HARGA KAMI :
1 JAR : RM110(S), RM115(S/S) 
2 JAR : RM215(S), RM220(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
10 X RM89
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

Friday, 28 October 2016

Susu Kambing Kurma Madu SKKM Wawa Irfan



Anda Nak Putih Cerah Ala-Ala Nampak Urat Hijau Tak? 
Nak Selamatkan Duit Dpd Beli Produk-Produk Yg Tak Berkesan? 
Nak Produk Yg Cepat Kesan Sambil Tu Boleh Amal Makanan Sunnah? 
Nak Yg HALAL Dan Selamat? 

Hanya Susu Kambing Kurma Madu asli! 

SAY No more to Ubat, supplement, no more INJECT-inject sayang‼

"Saya tak suka susu sis, memang biasa tak minum"
"Tapi susu kambing ni sedap, rasa vanilla buat saya ketagih"
"Badan pun makin sihat, makin bertenaga"

Tahukah anda, susu kambing ni merupakan susu ke-2 yang terbaik selepas susu ibu. Tapi hakikatnya tak ramai yang minat dengan susu kambing sebab die berbau kan? Jadi Susu kambing keluaran wawa irfan ini adalah campuran susu kambing + kurma + madu, so dia memang tak rasa hamis susu kambing langsung! tapi rasa manis-manis ala vanila serta khasiat mmg TIPTOP

Susu kambing kurma madu (SKKM) produk by Wawa irfan ni lately memang terlajak laris. Ramai cari coz SKKM ni bagus untuk sihat dalam, cantik luaran tau. Anda tak perlu risau sbb susu kambing takde bahan kimia. Secara semulajadinya dapat memutihkan seluruh badan dan utk sakit gastrik amatlah baik utk minum susu kambing. Pastikan uolls ambik susu kambing asli lengkap dgn makanan sunnah lain iaitu kurma & madu.


Jangan lupa minum Susu Kambing Kurma Madu SKKM by Wawa Irfan sebelum tido malam barulah esok bangun cergas je.. aktif & bertenaga utk aktiviti seharian uolls plus bgi manfaat baik pd kulit anda semakin halus, semakin gebu~

MATLAMAT KAMI SUPAYA ANDA TAK ADA LAGI MASALAH
KULIT KUSAM
KULIT KERING
KULIT GELAP
KULIT JERAWAT
KULIT BERMINYAK
KULIT JERAGAT

Fungsi & Manfaat Susu Kambing Kurma Madu by Wawa irfan
- Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
- Kulit semakin halus mulus seperti bayi
- Membantu memulihkan sakit kulit
- Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
- Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
- Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
- Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI


Susu Kambing Asli Dgn Kombinasi Madu Lebah & Kurma

Apa Akan Jadi Kalau Anda Kekurangan Kalsium?
- Sakit-sakit sendi
- Kuku mudah patah
- Eczema
- Kolesterol tinggi dalam darah
- High blood pressure
- Otot mudah kejang
- Tangan dan kaki kebas
- Insomnia
- Gemuruh
- Rheumatoid arthritis
- Gigi mudah reput

Masalah ini boleh dihilangkan dgn pengambilan susu kambing kurma madu setiap hari!

Manfaat Kalsium dlm Susu kambing kurma madu (SKKM)
- Membentuk gigi & tulang yg kuat serta gusi yg sihat
- Menstabilkan degupan jantung & pghantaran isyarat saraf
- Merendahkan kadar kolesterol serta mencegah penyakit cardiovascular
- Kalsium diperlukan utk pembentukan & kontraksi
otot bagi mgelakkan kekejangan otot
- Dapat mencegah kanser, menurunkan tekanan darah + mengelakkan 
kehilangan jisim tulang
- Kalsium membekalkan tenaga, turut terlibat 
dalam memastikan kadar penyerapan nutrient
- Menjaga kesihatan kulit & mencegah pre-eklampsia semasa mengandung
- Kalsium juga terlibat dlm mengaktifkan enzyme lipase iaitu enzyme pemecah lemak
- Membantu Ibu mengandung yg mengalami darah tinggi 
utk menurunkan BP semasa hamil


Adik Anzalna Mengamalkan Susu Kambing Kurma Madu Utk Kecantikan Kulit

‎Susu kambing kurma madu (SKKM) rasanya sedap, Rasa vanilla & tak ada bau hamis. Yang biasa tak suka bau susu kambing, tak minum, lepas terai SKKM, beli sekotak teruss… Nampak tak?? Sekali rasa confirm nak lagi. Ada customer smpai minum 3 paket sehari sebab ketagih. Lagi-lagi klu sejuk...fuhh!

Antara Kelebihan Susu Kambing Asli :
1. Susu kambing adalah susu terbaik selepas susu ibu
2. Kajian mndapati susu kambing lengkap dgn sumber nutrisi seperti protein, karbohidrat, kalsium, iron, sodium, potassium & vitamin yg diperlukan tubuh badan
3. Susu kambing boleh merawat & mencegah sakit kronik.
4. Susu kambing menguatkan tulang serta sendi.
5. Menjadikan generasi akan dtg bijak dan genius.
6. Minum susu kambing adalah sunnah kerana Nabi Muhammad S.A.W gemar meminumnya

Antara Kelebihan Buah Kurma adalah :
1. Kaya dgn zat besi – amat sesuai utk wanita yg sedang haid & yg ada masalah anaemia (kurang sel darah merah)
2. Tak mengandungi kolestrol
3. Kaya dgn protein, serat, glucose, vitamin A, vitamin C, sodium & potassium
4. Kandungan gulanya mudah diserap badan serta membekalkan tenaga
5. Potassium penting utk sistem saraf yg merangsang daya ingatan, meningkatkan sistem pertahanan badan utk mencegah kanser payudara & kanser rahim

Antara Kelebihan Madu Lebah
1. Memulihkan sel-sel urat besar
2. Menjadi antibiotik yg lebih berkesan
3. Menambah darah
4. Menyegar serta menambahkan tenaga
5. Merangsang tenaga batin
6. Menstabilkan kandungan gula dlm darah
7. Meningkatkan penyerapan kalsium
8. Sumber utama vitamin, mineral & tenaga yg hebat

Susu kambing, madu + kurma membawa kebaikan pd tubuh manusia seperti yg dinyatakan dlm Quran. Nabi Muhammad s.a.w mgamalkan minum susu sebelum tidur & susu kambing adalah pilihan rasulullah. Buah kurma pula buah kegemaran yang menjadi makanan Baginda s.a.w. Manakala madu dinyatakan dlm Al-Quran bahawa didlmnya terdapat ubat yg menyembuhkan bagi manusia.

Jadi hasil dari kajian yg telah dijalankan dgn hasil gabungan dari 3 sumber makanan & minuman sunnah yg berkhasiat iaitu susu kambing, madu + kurma jadi terhasillah susu kambing kurma madu. Susu yg diperkaya dgn khasiat yg terdapat pada kurma & madu



Susu Kambing Kurma Madu SKKM by wawa
✔ Tak hamis, tak hanyir & tak berbau kambing
✔ Dgn mgamalkan skkm kulit cerah seluruh tubuh
✔ Kulit menjadi lebih lembap dan berseri
✔ Tenaga cukup seharian
✔ Rasa sangatlah sedap seperti vanilla
✔ SELAMAT & HALAL



SIAPAKAH YANG SESUAI MENGAMBIL SUSU KAMBING KURMA MADU NI?
❤ Sesuai untuk semua peringkat umur
❤ Lelaki dan Perempuan
❤ Bagus utk ibu mengandung

CARA MINUM SUSU KAMBING KURMA MADU SKKM :
❤ Ambil 1 Sachet SKKM
❤ Bancuh dengan 150ml air kosong
❤ Boleh diminum sebelum breakfast @ sebelum tidur

SUSU KAMBING KURMA MADU SKKM
✔ 1 kotak mengandungi 20 sachet isi 25gram
✔ Bagus utk mencerahkan kulit, melicinkan kulit yg bermasalah & improve kesihatan
✔ Sesuai untuk semua dari ibu mengandung, berpantang, menyusu, lelaki & perempuan, ada penyakit, tak ada penyakit semua boleh. Ni lah kebaikan susu kambing takde limit semua boleh minum. apa pon boleh, Rasa macam horlicks. Emmm mmg sedap & lazat!

TESTIMONI SUSU KAMBING KURMA MADU SKKM WAWA IRFAN

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

SUSU KAMBING KURMA MADU SKKM WAWA IRFAN


HARGA SEBENAR :
RM50(S), RM55(S/S)

HARGA KAMI :
1 KOTAK : 20SACHET : RM40(S), RM45(S/S)
3 KOTAK : RM110(S), RM115(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM25
10 X RM20.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713


email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.